Oznámenie – Zelený kraj – stratégia environmentálnej politiky Banskobystrického samosprávneho kraja „Envirostratégia BBSK – Správa o hodnotení

Obstarávateľ strategického dokumentu, Banskobystrický samosprávny kraj, Námestie SNP č. 23, 974 01 Banská Bystrica, IČO:37 828 100 v zastúpení Ing. Ondrejom Lunterom predsedom úradu BBSK, predložil Okresnému úradu Banská Bystrica, Odboru starostlivosti o životné prostredie podľa § 9 ods. 5 zákona č. 24/2006 Z. z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon SEA“) Správu o hodnotení strategického dokumentu „Zelený kraj – stratégia environmentálnej politiky Banskobystrického samosprávneho kraja „Envirostratégia BBSK (ďalej len „Správa o hodnotení strategického dokumentu“).

Správa o hodnotení strategického dokumentu je zverejnená na web stránke MŽP SR (Enviroportál), kde si ju môžete stiahnuť:

https://www.enviroportal.sk/eia/detail/zeleny-kraj-strategia-environmentalnej-politiky-banskobystrickeho-samo

Do „Správy o hodnotení strategického dokumentu“ je možné nahliadnuť, robiť výpisy, odpisy alebo na vlastné náklady zhotovovať kópie na Obecnom úrade v Jelšavskej Teplici počas úradných hodín.

Verejne prerokovanie „Správy o hodnotení strategického dokumentu“ bude dňa 18.09.2024 o 15:00 hod. v zasadačke č. 306 na Úrade BBSK, Nám. SNP 23, 974 01 Banská Bystrica

 

V Gemerských Tepliciach, dňa 12.09.2024                                        Mgr. Laura Durančíková

starostka obce

Vyvesené: 12.09.2024

Zvesené: